Skullerud Sports Senter Teamtøy

SuverenSport har gleden av å tilby Skullerud Sport Senter drakt, som vikaller Skullerud BO. Dvs. vi har designet sammen med Bjørn-Ole.

Vår samarbeids partner er Katalanske SISMIC, er drevet av to brødre som begge er entusiastiske syklister som lager topp kvalitets tøy. SISMIC har fått mange topp ryttere på kundelisten.

I forhold til tidligere trøyer har jeg her lagt inn en trøye som heter Smart, denne er av bedre kvalitet og passform en den dere har hatt før. Anbefales.

Utover vest, vindtrøye og løse armer og bein, pluss skotrekk har jeg lagt inn vår nøytrale (i sort) sykkelbukse. Denne har vi fått utrolig mange gode tilbakemeldinger på. Mer enn halve prisen enn Assos..

Dog er i litt skadelidende for tiden av svak norsk krone i tillegg til at generelt priser øker.

Detaljert beskrivelse

Slik bestiller du;

Bestilling skjer nå igjennom SuverenSport. Dog samles alle bestillinger fra dere før det produseres. Det må være minimum 6 stk. i bestilling per plagg (dog en eller flere per størrelse).

Priser står per plagg. Alt leveres fordelt per person på Skullerud Sportssenter og faktureres til hver enkelt fra SuverenSport i det felles bestilling sendes. Det tillegges en fordeling per kunde på design og fraktkostnader. (kommer an på hvor mange som bestiller men 100 per mann ved 10 stk. ligger nå inne)

Hvilken størrelse? Nedenunder har du en størrelses guide som basert på individuelle målinger (bryststørrelse, midje størrelse og hofte størrelse). For overkropps plagg (trøye, jakker osv.) er det bryststørrelse som gjelder, for ben klær (sykkel shorts etc) er det midje og hofte størrelse. Dog er dette en mal og nødvendigvis ikke fasit!

Logg inn/registrer deg, husk legg inn fullt navn, mail adresse, mobil nummer og gjerne adresse. Du bestiller enten ved å gå inn på "BUTIKK", oppe til høyre scroll ned til Skullerud eller "START BESTILLING" inne på siden hvor du leser dette.

Bestillings periode er frem til 20. mars

Bjørn Ole brukte den gamle darkta under Offroad Finnmark 2011:)Skullerud Sport Senter Teamtøy/SISMIC

SISMIC Active Wear er et produksjons verksted for de mest krevende idrettsutøvere.
Både grunnleggerne, Jordi og Enric Codony, og deres team, er drevet av en sterk lidenskap for sport og konkurranse, jobber for de beste personlige tekniske klær.
En av selskapets mål er å bruke et stramt utvalg av toppmoderne tekstilprodukter for å lage høy ytelses klær.

}