FIRMATUR

Vi i Suveren Sport ønsker å knytte kollegaer sammen. Hva med å ta med firmaet ditt, dine kunder eller samarbeidspartnere på en guidet sykkeltur i utlandet, der alt er inkludert? Vi organiserer turen for deg. 

Å ta med firmaet ditt på en sykkeltur vil være en unik mulighet til sosialt samvær i vakre omgivelser. En mulighet for ny giv og motivasjon. Hovedsakelig arrangerer vi sykkelturer i Alpene, Pyreneene, Spania og Frankrike. Fokuset på våre turer vil være å gi deltakerne god trening, unike opplevelser på sykkelsetet, der du bor, rundt matbordet – i samvær med sykkelglade venner.  

Vi skreddersyr turen for dere, og guider dere gjennom turen fra start til slutt. Du skal ha fokus på sykkel og opplevelse. Derfor ordner vi alt det andre – alt inkludert.     

Hva er målet med turen? 

Vi tilrettelegger turen etter ferdighetsnivå. Det vil si at du ikke trenger å være en racer på å sykle for å være med på turen. Det er opp til deg og ditt reisefølge hvilket nivå dere ønsker å sykle på – vi legger til rette for ditt ønske. 

Og skulle du ha noen egne ønsker, så tar vi de med glede imot. For eksempel: Har dere et ønske om å sykle i sporene til Tour De France? Da skal vi ta det med i betraktning når vi skreddersyr din firmatur. 

Ønsker du i tillegg å slå til med det lille ekstra? Vi gir deg også muligheten til å designe ditt eller din gruppes helt egne sykkeldrakter. Det kan du lese mer om her. 

Er du interessert i å høre mer om våre firmaturer? Send oss en mail her, så tar vi dialogen videre! Vi finner tidspunkt og organiserer det slik at turen blir tilrettelagt for deres ønsker og behov.