Ideen om Suveren Sport

Ideen om Suveren Sport stammer fra tre tidligere idrettsutøvere som har et genuint ønske om å gjøre trening mer interessant og spennende for folket. Det som skal til er en god blanding av hyggelige stunder rundt et middagsbord, unike opplevelser og sykling. Vi mener at det ikke trenger å være så kjedelig å være aktiv, så lenge man gjør det lille ekstra ut av det. Så det var her det hele startet. 

Det er Jan Gunnar Næss, som bestemte seg for å starte opp konseptet. Han ble først bitt av sykkelbasillen da han la opp sin idrettskarriere som skiløper. Han hadde i utgangspunktet aldri syklet før, men det som vekket hans interesse for sykling var å oppdage nye ruter og plasser han aldri hadde sett før, og komme seg lenger og lenger i ukjent terreng. Hva lå over neste bakketopp? Hvordan skulle han komme seg dit? Og ønsket han å stoppe på et sted han synes var ekstra fint – ja, så stoppet han. 

Selv startet Jan Gunnar med sykling i Alpene, og fikk med seg to av fedrene fra det lokale håndballaget. Begge to tidligere idrettsutøvere. En tidligere aktiv alpinist, Espen Gilinsky og en tidligere aktiv fotballspiller, Gunnar Halle. Sammen fant de en felles interesse i sykling og sykkeltøy – og siden har det vært de tre, helt fra starten.  

Vi inviterte med oss venner. Videre venners venner. Flere bedrifter vekket interesse og tok kontakt med oss. Etterhvert ble vi så mange at vi fikk tak i en som kunne hjelpe oss med å flytte bilen med bagasje. Jan Gunnar og co skjønte etterhvert at han hadde oppdaget så mange spennende sykkelruter at han ikke kunne holde de for seg selv lenger.   

Og slik ble Suveren Sport en realitet. En måte å kunne formidle erfaringer, og lage gode opplevelser – sammen.