Ta med gjengen din på sykkelferie

Ønsker du å ta med deg dine venner eller din kjære på en alternativ ferie? En skreddersydd sykkelferie der alt er organisert og tilrettelagt for deres ferdighetsnivå, mål og behov? 

For mange kan det være gøy å finne på noe annet enn den tradisjonelle sydenferien. En sykkelferie vil gi deg nye, unike opplevelser. Det å utforske nye landskap, sykle over nye bakketopper, spise på spennende restauranter og sykle fra vingård til vingård i hyggelig selskap vil gi deg en minnerik ferie du senest vil glemme. Det har vi i Suveren Sport erfart, og det ønsker vi at flere skal få oppleve. 

Vi tilrettelegger for dine ønsker og behov 

Du skal ikke være i tvil om at vi har testet sykkelterrenget før vi sender deg ut i det. Derfor skal vi lytte til dine ønsker og behov før vi setter sammen din sykkelreise. Er målet med turen å teste ut formen? Eller er målet en opplevelsestur der dere ønsker å sykle i helt eget tempo? Vi tilrettelegger for dine ønsker og behov. 

Dersom du selv ønsker å være turarrangør, anbefaler vi at du sender en invitasjon til vennene dine. Så tar vi over, og finner den rette turen for dere.  

Og ønsker du og ditt reisefølge å sykle i matchende sykkeltøy? Da kan du trykke her for å lese mer. 

Er du interessert i å høre mer om våre sykkelreiser? Send oss en mail her, så tar vi dialogen videre! Vi finner tidspunkt og organiserer det slik at turen blir tilrettelagt for deres ønsker og behov.