Nitelva CK Sykkeltøy

SuverenSport har gleden av å tilby Nitelva CK ny klubbdrakt. Vi har designet sammen med Arne og Sismic sitt designer team. Drakten som nå er under produksjon er i samme farge sammensetninger som før, men forhåpentligvis litt friskere.

Vår samarbeidspartner er Katalanske SISMIC, er drevet av to brødre som begge er entusiastiske syklister som lager topp kvalitets tøy. SISMIC har fått mange topp ryttere på kundelisten.

Sykkeltrøya er laget av polyester stoff, med en spesiell etterbehandling, med tørr hud teknologi som absorberer, tørker og utviser raskt fuktighet (høyt pustende). Størrelsen på trøya er nok en søreuropeisk norm, så anbefaler på trøya å gå opp en størrelse fra normal. Sykkelbukse i ergonomisk design, integrert med en enkelt søm (andre hud), Overførbar 40 mm Grip stripe med silikon for optimal grep. Mer komfortabel utforming av super elastiske frontremmer. Meget pustende og elastiske mikrofeltremmer.

Vi har flere gode referanser på tøyet og har ikke fått noen klager. Vi har på våre turer i Pyreneene, brukt denne nå i de to siste år og tilbakemeldingene fra dem og de andre som testet har vært meget gode.

Detaljert beskrivelse

Slik bestiller du;

Bestilling skjer i gjennom SuverenSport. Dog samles alle bestillinger fra dere før det produseres. Det må være minimum 6 stk. i bestilling per plagg (dog en eller flere per størrelse).

Priser står per plagg. Alt leveres samlet fordelt per person etter nærmere informasjon og faktureres til hver enkelt fra SuverenSport i det felles bestilling sendes med 7 dagers forfall. Det tillegges en fordeling per kunde på design og fraktkostnader. (kommer an på hvor mange som bestiller men ca. 100 per ordre.)

Hvilken størrelse? Nedenunder har du en størrelses guide som basert på individuelle målinger (bryststørrelse, midje størrelse og hofte størrelse). For overkropps plagg (trøye, jakker osv.) er det bryststørrelse som gjelder, for ben klær (sykkel shorts etc) er det midje og hofte størrelse. Dog er dette en mal og nødvendigvis ikke fasit! Og erfaringsvis fra forrige runde er dette sydeuropeiske størrelser og er du i tvil, gå opp en størrelse.

Logg inn/registrer deg, husk legg inn fullt navn, mail adresse, mobil nummer og gjerne adresse. Du bestiller enten ved å gå inn på "BUTIKK", oppe til høyre eller "START BESTILLING" inne på siden hvor du leser dette.

Bestillings periode er frem til 16 mars slik at vi får satt det raskt i produksjon. Leveringstiden fra vi legger ordre er fra 4 - 6 uker, slik at dere får dette levert til etter påske.Nitelva CK sykkeltøy SISMIC

SISMIC Active Wear er et produksjons verksted for de mest krevende idrettsutøvere.
Både grunnleggerne, Jordi og Enric Codony, og deres team, er drevet av en sterk lidenskap for sport og konkurranse, jobber for de beste personlige tekniske klær.
En av selskapets mål er å bruke et stramt utvalg av toppmoderne tekstilprodukter for å lage høy ytelses klær.

}