Design ditt eget sykkeltøy - SISMIC

Vi skredder syr ditt lags eller din bedrifts sykkel-tøy, treningstøy eller fritidsklær. I vår butikk ser du vår og eksempler på design/kolleksjon med priser inklusive mva. Vi har unike Sismic Active Wear med på laget og alt tøy er av høy kvalitet til en riktig pris. Våre priser er her basert på minimum antall per plagg på 6 stk., fritt antall per størrelse.

SISMIC Active Wear er et produksjons verksted for de mest krevende idrettsutøvere.
Både grunnleggerne, Jordi og Enric Codony, og deres team, er drevet av en sterk lidenskap for sport og konkurranse, jobber for de beste personlige tekniske klær.
En av selskapets mål er å bruke et stramt utvalg av toppmoderne tekstilprodukter for å lage høy ytelses klær.
Deres team med designere og skreddersøm vil være ansvarlig for å hjelpe deg med å tilpasse plagg av høy kvalitet og komfort. Resultatet, et produkt for de mest krevende mennesker.

Kontakt oss for å LAGE DITT DESIGN;

Detaljert beskrivelse

Generelle vilkår designet sykkeltøy

Generelle vilkår;

 1. Bestilling og betaling av designet sykkeltøy
  Når kunde har bestilt/signert/bekreftet avtale om design av eget tøy i henhold til et mottatt og godkjent design, foretar SuverenSport (SS) bestilling av antall og størrelser etter bestemt av kunden.
  Fra dette tidspunkt er bestillingen binnende.

  Ved fakturering direkte til sluttkunde faktureres 100% når SuverenSport legger ordre til leverandør. Om ikke annet er spesifisert i tilbudet skjer betaling til bedrifter og klubber med samlet levering og fakturering i 2 rater.
  - 50 % av ordrens størrelse ved bestilling
  - 50 % faktureres ved leveranse..
 1. Retningslinjer for bestilling av egen designet sykkeltøy.
  1. I dialog vil kunde og Suverensport komme frem til et design for kunden.
  2. Alle logoer må sendes samlet i vektorisert format på e-post til SuverenSport.
  3. Før produksjon blir iverksatt, skal design være skriftlig godkjent per e-post til SuverenSport
  4. Leveringstid er beregnet til ca. 3-5 uker fra godkjent design.
  5. Start kostnad / klisjékostnad/design forslag (primært 2 forslag) kr. 990,- inkl mva


Design ditt eget sykkel-tøy - SISMIC

SISMIC Active Wear er et produksjons verksted for de mest krevende idrettsutøvere.
Både grunnleggerne, Jordi og Enric Codony, og deres team, er drevet av en sterk lidenskap for sport og konkurranse, jobber for de beste personlige tekniske klær.
En av selskapets mål er å bruke et stramt utvalg av toppmoderne tekstilprodukter for å lage høy ytelses klær.

Priser og informasjon per produkt finner du ved å Gå til Butikken på denne side. Start kostnad for design er;

Grunnpris:
990 NOK

Bestilling per person kan skje oppsamlet fra din bedrift, lag eller vennegjeng og/eller at vi i SuverenSport lager en "web-butikk" som denne. Vi samler alle bestillinger fra dere før det produseres. Det må være minimum 6 stk. i bestilling per plagg (dog en eller flere per størrelse).

Priser står per plagg. Alt leveres fordelt per person på til dere og faktureres til oppdragsgiver i sin helhet eller til hver enkelt fra SuverenSport i det felles bestilling sendes. Det tilkommer et tillegg på design og fraktkostnader.

Hvilken størrelse? Nedenunder har du en størrelses guide som basert på individuelle målinger (bryststørrelse, midje størrelse og hofte størrelse). For overkropps plagg (trøye, jakker osv.) er det bryststørrelse som gjelder, for ben klær (sykkel shorts etc) er det midje og hofte størrelse. Dog er dette en mal og nødvendigvis ikke fasit! Vi leverer fra 2XS til 5XL.

Vi kan legge ut på arbeidsplassen, klubblokale eller hvor dere ønsker, plagg som kan prøves for å finne størrelser og se på kvaliteten.

Kontakt oss eller meld din interesse og vi kontakter dere.

}