Casa Rural - Can Costella

Nyhet, program kommer.

Can Costella er under renovasjon men blir ferdig i begynnelsen av 2023. Et hus fra 1700 tallet er gjort om til dagens krav men beholdt den gamle sjelen.

Can Costalla vil bli et Casa Rural du kan leie selv eller delta på arrangementer som fortløpende vil dukke opp på SuverenSport sine sider. Her vil vi ha fokus både på turer til fots, sykle i vin områdene, utgangspunkt for både landeveissykling og offroad sykling, dra på vingårdsbesøk og sågar være med på innhøstningen av Can Costella's egene druer.

Can Costella's beliggenhet tett ved sjarmerende lille landsbyen Sant Quinti de Mediona i vin regionen Penedes. Kun 45 min. fra Barcelona airport El Prat og bare 25 min ned til kysten, Sitges eller Vilanova i la Geltru.

Detaljert beskrivelseCasa Rural - Can Costella

Barcelona

Aktivitet:
Sykling Destinasjon:
Spania - Katalonia - Penedes - Priorat Vanskelighetsgrad:
For alle Dato:
Fra: 2026-01-01 til 2026-12-31 Ønsker du spesialtilbud på denne reisen?
Pris per person:
5 000 NOK

Priser avtales nærnere ved booking, i forhold til lengde og innhold.

Film

Se på vår tidligere tur

Er du interessert?

Vis at du er interessert i å delta på denne turen. Dette er ikke en forpliktelse på noe som helst. Det er ingen forpliktelse knyttet til å være listet her. e Posten du registrerer vil ikke brukes til generell markedsføring, kun kontakt relatert til denne turen. Den lagres kun frem til turen er fulltegnet.
- Del denne siden
}