Opplevelsesturer

Vi skreddersyr din unike sykkelopplevelse

Tre tidligere aktive idrettsutøvere. Alle med en genuin interesse for sykling, har gått sammen om å dele sine sykkelopplevelser med folket. Vi lager skreddersydde sykkelreiser for deg og ditt reisefølge – helt ut fra våre egne erfaringer – enten du ønsker å reise med dine venner, din kjære eller firmaet ditt. Bli kjent med oss her.

Velg mellom Spania – Frankrike – Pyreneene – Alpene. Og kanskje du ønsker å sykle i fotsporene til Tour De France?

Det startet med et ønske om å dele...

våre erfaringer. For oss er ikke en sykkeltur bare en sykkeltur. Det er rettere sagt en pakke fullspekket med opplevelser. Med vår genuine interesse for sykling har vi funnet de fineste landeveiene, de vakreste stoppestedene og de hyggeligste restaurantene med den beste maten og vinen. Dette ønsker vi å dele med flere enn oss selv.

Alt skal være en opplevelse.

Derfor har vi tatt med oss alle gode opplevelser i en verktøykasse, og ut fra denne velger vi ut den beste sykkelopplevelsen for deg. Med alt inkludert. Nettopp fordi da vet vi at til og med ølen du drikker på reisen er kvalitetssikret av oss.

Vi liker å tenke at alle måltider skal være en opplevelse, både frokost, lunsj og middag. Spisestedene er derfor nøye utvalgt med den maten, vinen og destinasjonen vi har erfart å foretrekke. Vi synes til og med en piknik passer seg ypperlig på den rette destinasjonen.

Det samme gjelder overnattingssteder. En helt spesiell plass å bo som du kanskje ikke finner på booking. com gjør det hele mer minneverdig i våre øyne. Derfor kan du forvente deg gamle gårder som er bygget om til utleiehus, andre ganger hus i særpregede landsbyer og vi overnatter gjerne på et hus som ligger fjernt på et berg – for opplevelsens skyld.

Utforsk våre eksempelturer på vår hovedside.